Trivsel

Husdjur
De flesta tycker att det är trevligt med hundar, katter och andra husdjur. Men det är viktigt att också tänka på att det finns många som är allergiska mot pälsdjur.
Funderar du på att skaffa något ovanligt husdjur är det bäst att först kontakta din vicevärd.

Mata fåglar
Mata inte fåglar från balkong eller fönsterbleck. De skräpar ner och nedfallande mat lockar till sig råttor och andra skadedjur.

Balkonglådor
På sommaren är det härligt med blommor och det är trevligt att förse sin balkong med blomsterprakt. Balkonglådorna ska hänga på insidan.

Grillning på balkong, uteplats eller terass
Grillning med gasol eller kolgrill på balkong, uteplats eller terass är inte tillåten eftersom brandfaran är stor samt att röken är obehaglig för dina grannar. Det finns grillplatser inom området med bänkar och bord.

Garaget
Garagen är till för bilar, motorcyklar och mopeder. Det är inte tillåtet att använda garaget som lagerplats för lösa däck eller annat. Om du vill förvara dina däck skall de vara monterat på ett väggfäste framför din bil. (Finns att köpa av föreningen).

Rökning
För allas trivsel håller vi hissar, trapphus och andra gemensamma utrymmen rökfria. Det är inte tillåtet att slänga cigarettfimpar utanför entréerna eller från balkongerna.

Hänsyn
Efter klockan 22 och före klockan 7 på morgonen spelar vi inte hög musik, badar eller borrar och spikar i väggarna. Om ni ska ha fest, meddela gärna dina grannar innan.

Ta hänsyn så som du vill bli respekterad själv.